Harvest lanceert nieuwe iFarm-kluis waarmee gebruikers kunnen verdienen terwijl ze het token als onderpand gebruiken

De meeste yield farming protocollen staan gebruikers niet toe om een token dat gestaked is als onderpand te geven – iFarm staat iedereen toe om FARM te staken met iFarm als onderpand te geven.

Harvest Finance, een coöperatief yield farming protocol, heeft de release aangekondigd van iFarm, een nieuwe kluis voor FARM staking om gebruikers in staat te stellen FARM te houden en te staken terwijl ze iFarm als onderpand gebruiken.

De iFarm-kluis volgt hetzelfde ontwerp als de huidige kluizen waarmee gebruikers FARM kunnen storten en vergoedingen van het protocol ontvangen, maar ze Bitcoin Pro zullen ook iFarm ontvangen als een waardebon voor hun gestakede aandeel.

Met deze iFarm-vouchers kan FARM in de kluis blijven en vergoedingen verdienen, terwijl de iFarm buiten de kluis kan worden gebruikt als onderpand voor een lening, of een ander nut.

„Harvest is een instrument voor de mensen, en met iFarm kunnen we nog meer nut en bruikbaarheid in het ecosysteem brengen. De mogelijkheid om FARM in te zetten en iFarm als onderpand te gebruiken terwijl je nog steeds je deel van de vergoedingen ontvangt, verandert het spel voor kleinere gebruikers. Zij hoeven zich geen zorgen te maken over het betalen van enorme gaskosten, terwijl ze kunnen profiteren van een continue opbrengst en een veel flexibeler asset.“
– Red, een moderator voor het Harvest Finance team

Nieuwe investeerders om deel te nemen zonder exorbitante

De gaskosten van de iFarm kluis zijn ongeveer de helft van die van de bestaande auto-staking FARM pool, wat de mogelijkheid biedt voor alledaagse gebruikers of nieuwe investeerders om deel te nemen zonder exorbitante gaskosten te betalen.

De waarde van iFarm zal in de loop van de tijd groeien overeenkomstig de waarde van de vergoedingen die aan de kluis worden opgebouwd. Hoe meer fees het platform genereert (momenteel $12.2M per maand), hoe meer de vault en de waarde van iFARM groeit.

De iFarm-kluis brengt nut in het Harvest-ecosysteem en biedt gebruikers lagere gaskosten, een continue cashflow en de mogelijkheid om op FARM onderpand te storten dat anders in een enkele kluis opgesloten zou blijven.