Våre 31 juli gratis handelssignaler for EUR / USD, GBP / USD, BRN / USD og BTC / USD inkluderer tekniske utsikter som følgende:

EUR / USD brøt over 1.18 nivå på torsdag, som er den høyeste verdien for paret siden mai 2018. Fra teknisk synspunkt holder EUR / USD seg over både 50 glidende gjennomsnitt (rød linje) og 200 glidende gjennomsnitt (mørkeblå linje ), som er et signal om den bullish trenden. Jeg leter etter kjøpsordrer for øyeblikket.

Bla nedover for å se signaldetaljene med mine SL-, TP- og oppføringsnivåer for EUR / USD

GBP / USD brøt over 1,31 nivået på fredag. Fra teknisk synspunkt holder Bitcoin Profit seg over både 50 glidende gjennomsnitt (rød linje) og 200 glidende gjennomsnitt (mørk blå linje), som er et signal om den bullish trenden. Jeg ser etter kjøpsordrer for øyeblikket. Bla nedover for å se signaldetaljene med mine SL-, TP- og inngangsnivåer for GBP / USD.

BRN / USD falt til 41,70 nivå på torsdag, men gikk raskt tilbake. Det er ingen trend for øyeblikket. Jeg leter etter kjøpsordrer over 45 nivå. Bla nedover for å se signaldetaljene med mine SL-, TP- og inngangsnivåer for BRN / USD.

BTC / USD brøt over 11000 nivå på mandag og steg til 11400 nivå på tirsdag

Paret holder seg under 50 glidende gjennomsnitt (rød linje), men over 200 glidende gjennomsnitt (mørkeblå linje), som er et tegn på usikkerhet. Jeg leter etter kjøpsordrer over 11400 nivå. Bla nedover for å se signaldetaljene med mine SL-, TP- og inngangsnivåer for BRN / USD.

Vi publiserer gratis tra ding signaler hver dag siden 2015. Abonner på våre RSS-feed og nyhetsbrev for å ligge i forkant av markedet. Vær oppmerksom på at disse signalene er oppføringene mine. Du bør alltid vurdere å gjøre forskningen din også. Handel med Forex, råvarer og kryptokurser har et høyt risikonivå. Du bør aldri investere noe mer du ville være villig til å risikere.

Du bør sørge for å sjekke hvordan du bruker AtoZ Markets Forex signaler guide. Hvis du fortsatt har flere spørsmål, følger jeg aktivt AtoZMarkets twitter. Jeg er alltid her for å svare på spørsmål relatert til våre Forex- og kryptosignaler. Send spørsmålene dine til meg på @AtoZ_Markets på Twitter.